среда, 7 ноября 2012 г.

Фальсифікатори виборів. Повний список


 
Постійне посилання: http://www.pravda.com.ua/articles/2012/11/6/6976897/

"Фальсифікатори" виборів. Повний список

Вівторок, 06 листопада 2012, 17:07
    У
вівторок опозиція оприлюднила список людей, які, на їхню думку, фальсифікували вибори в округах.
Список прізвищ міститься на п’ятьох сторінках проекту постанови про створення парламентської тимчасової слідчої комісії про розслідування фактів фальсифікації.
Опозиція просить притягнути до кримінальної відповідальності як чиновників рівня губернаторів, так і рядових членів ОВК і суддів.
Зокрема, у списку претендентів на 6-річне ув’язнення опинилися голова КМДА Олександр Попов, голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб, Вінницької ОДА Микола Джига, Миколаївської ОДА Микола Круглов, Київської ОДА Анатолій Присяжнюк, голова ОВК №194 Ольга Козько, №197 Максим Оніщенко, №132 Василь Микитюк.


У додатку до постанови опозиціонери наводять факти, які можуть лягти в основу кримінальних справ – по кожному округи описані допущені чиновниками порушення.
Однак у вівторок Верховна Рада відмовилася ухвалювати постанову опозиції і розбиратися з конкретними фактами фальсифікації і карати винних.
Натомість депутати створили ТСК щодо з’ясування обставин встановлення результатів волевиявлення громадян у "проблемних" округах. До неї увійшли такі одіозні персонажі, як Вадим Колесніченко і Владислав Лук’янов.
"Українська правда" публікує текст постанови з повним списком прізвищ людей, які, на думку опозиції, фальсифікували вибори. Також публікуємо додаток до документу, в якому описані факти фальшування.
ТЕКСТ ПОСТАНОВИ З ПРІЗВИЩАМИ












ДОДАТОК ДО ПОСТАНОВИ










© 2000-2012 "Українська правда"
Передрук матеріалів тільки за наявністю гіперпосилання на www.pravda.com.ua


Комментариев нет:

Отправить комментарий