понедельник, 6 января 2014 г.

Мусимо дотиснути Януковича, інакше - тюрма, якщо ще хтось не розуміє

ІСТИНУ КАЖЕ ЗОРЯН ШКІРЯК НА МАЙДАНІ:
.....А тепер головне. Знову про вибори президента. Так от, я вважаю, що підіймати це питання поки Янукович сидить в кріслі глави держави - дармова трата часу, більш того, це шкідливо! Ну не потрібно. Давайте зосередимо увагу на боротьбі з режимом. Бо поки ми не усунемо цих покидьків про будь-які вибори можна забути! І ніхто не переконає мене в зворотньому. Значить, шлях до демократичних виборів майбутнього президента, лежить тільки через усунення Януковича. Все просто. Звалимо режим, а тоді вже розберемося у кого довший пісюн, а поки що не варто. Бо немає предмету обговорення.

Слід розуміти. Якщо пахан залишиться - вибори проведе "Беркут", а Охендовський успішно оголосить "переможця", не сумнівайтеся. Я проти, бо це остаточний кінць України.

Так що давайте системно працювати і не давати цим пацюкам спокою. Мусимо дотиснути, інакше - тюрма, якщо ще хтось не розуміє. Наш шлях - перемога! Ми разом! У нас є Юля, є Арсен, є Олег і є Віталій, є Юра, є Петро, є активна громадськість, є наш Майдан і є Народ України! Це запорука нашого успіху. Все інше від лукавого. Так, у нас різні погляди на речі, у нас різне бачення реальності. Але мета у нас одна - Велика і Могутня Україна без Януковича! Давайте над цим і працювати.

Комментариев нет:

Отправить комментарий