понедельник, 16 декабря 2013 г.

Єврейска діаспора в Україні вийшла на Майдан під гаслом: «За нашу і вашу свободу»!

Вчора на Майдані сам Б-г звернувся до людей через, обраного Ним для виконання цієї місії, Йосифа  Зісельса. Ось його  Виступ на Народному віче (Євромайдані в Києві) під час Дня Гідності
 "...... Давайте же все вместе повторим замечательный лозунг нашего общего прошлого: «За нашу и вашу свободу»!
Я з задоволенням повертаюсь до української мови, ніби з прози – до пісні, і звертаюсь вже до всіх вас, хто чує і бачить наш Майдан:
"......Коли ми, прагнучи волі, виходимо на Майдан, у нас одна мета – спільне гідне майбутнє. А для того, щоб досягти цього гідного майбутнього, нам треба законним шляхом поміняти владу. Скільки б не залишалось нам до президентських чи парламентських виборів, ми маємо дожити до них та разом забезпечити їхню прозорість та демократичність. З чинним урядом ми цього не досягнемо. Нам потрібен новий уряд, уряд національної єдності, який утримає країну на краю прірви, збереже її цілісність, не допустить розбрату та громадянської війни, та підготує цивілізовані вибори без жодних фальсифікацій та адміністративних ресурсів. Доти, доки в нас нема такого уряду, в нас залишається тільки одна мирна зброя – майдани, які можуть перерости у всеукраїнський Майдан, у безтермінову кампанію громадянської непокори! 3000 років тому мій народ йшов від рабства до свободи 40 років. Нам – народу України – залишилося вже недовго! Тільки разом! Борітеся – поборете! Слава Україні! ....."

Комментариев нет:

Отправить комментарий